Domov Novice Novice Vabilo - 33. veleslalom

Vabilo - 33. veleslalom

PDF natisni E-pošta


 

Spoštovani krajani!

 

Spet je pred vrati tradicionalna vaška tekma Orehka in Drulovke v veleslalomu! Že 33. leto zapored se bomo podali med veleslalomskimi vratci snežnih strmin Soriške planine! Tekma in druženje bo v soboto, 27. januarja 2018.  Organiziran je tudi avtobus za tiste, ki ne želijo potovati s svojim avtom. Cena za smučarje je 25€, za obiskovalce pa 15€. Za podrobne informacije pokličite Zdenko Repnik na telefon 04/23 32 120.

Pridite na prijetno druženje krajanov ! Za žejne in lačne bo poskrbljeno !  Organiziran bo tudi tradicionalni srečelov ! Dobimo se 27. januarja ob 7. uri pred gostilno Karantanija !

 


 

Spoštovani!

Odbor za organizacijo smučanja v krajevni skupnosti Orehek-Drulovka prireja 27. januarja 2018 tradicionalni 33. veleslalom na Soriški planini, katerega se udeležuje vse več ljubiteljev zimskega športa iz naše krajevne skupnosti. Po končanem tekmovanju bo tudi svečana razglasitev rezultatov in srečelov s praktičnimi nagradami sponzorjev te prireditve.

Na Vas se obračamo s prošnjo, da sodelujete kot donator tekmovanja v veleslalomu "KS Orehek-Drulovka 2018" z Vašim prispevkom, za kar vam bomo hvaležni in se vam že vnaprej zahvaljujemo!

Kontaktna oseba je g. Zdenka Repnik, tel. 04/23 32 120 (Pizzerija Karantanija).

Lep športni pozdrav!

Vodja smučarske sekcije:

Milan Pörš