Domov Novice Novice Kranj se predstavi - Predstavitev krajevnih skupnosti

Kranj se predstavi - Predstavitev krajevnih skupnosti

PDF natisni E-pošta

Zavodu za turizem Kranj (organizator prireditve) bo v mesecu juniju začeli s prireditvijo »Kranj se predstavi«. Za boljše razumevanje prilagamo razlago glede prireditve:

Na tej prireditvi se bodo predstavile krajevne skupnosti s programom, ki bo zajemal predstavitev KS z brošurami, zemljevidi, turistično ponudbo (za predstavitve na A4 lahko pomaga tudi ZTK) in predstavitev:

-kmečkih žena, domače in umetnostne obrti, ekoloških kmetij,

-gostiln, šol, vrtcev, ipd.,

Na stojnico se razporedi gradivo o podjetjih, posameznikih z dopolnilno dejavnostjo, ipd., dogodkih v krajevni skupnosti. Namen je, da bodo ljudje obveščeni tudi o prihajajočih dogodkih v krajevnih skupnostih in bodo prireditelje obiskali na lokaciji prireditve.

Navedene aktivnosti bo spremljal spremljevalni program s plesno skupino, kulturnim društvom, glasbeno skupino ali le glasbenikom (harmonika, citre, ipd.) – iz krajevne skupnosti.

 

Prireditev se odvija v soboto v dopoldanskem času od 9:00 do 12:00 ure na Glavnem trgu v Kranju. Eno uro pred tem imajo sodelujoči čas za pripravo na prireditvenem prostoru in na stojnicah.

S strani KS je maksimalen najem 5 stojnic brezplačno. Na 1 stojnici sta lahko tudi 2 sodelujoča.

 

Postopek dogovora o predstavitvi KS:

-KS določi koordinatorja z njihove strani za pripravo dogodka in to sporoči kontaktni osebi iz Zavoda za turizem Kranj

-Okviren dogovor o programu: koordinator KS-ja predlog za sodelujoče na dogodku posreduje Zavodu za turizem.

-Okviren dogovor o terminu (ena od sobot od junija do oktobra): želen datum KS sporoči Zavodu za turizem (KS se predstavi enkrat.

-Usklajevanje in dokončen dogovor o terminu in programu (Zavod za turizem, KS).

-Zavod za turizem Kranj posreduje obrazec Prijavnica na e-naslov koordinatorja prireditve s strani KS. Termin na Prijavnici mora biti dokončno usklajen z Zavodom za turizem Kranj (organizatorjem prireditve).

-Koordinator KS izpolni in posreduje Prijavnico Zavodu za turizem Kranj.

Prosimo zainteresirane, ki bi se želeli predstaviti in prevzeli koordinacijo predstavitve KS Orehek Drulovka, da to čim prej oziroma najkasneje do 8. junija 2012 sporočijo predsedniku KS Orehek Drulovka Marjanu Fajfarju na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 

 


Povezava: Mesto Kranj