Domov Novice Novice Dominik Kosec - 100 let

Dominik Kosec - 100 let

PDF natisni E-pošta

Dne 15.8.2013 je naš krajan gospod Dominik Kosec, z Zasavske ceste 58b, dočakal svojih 100 let. Mnogi ga najbolje poznate kot izvrstnega tesarskega mojstra.

Dan pred njegovim praznikom smo na njegovem domu, KO RK Orehek-Drulovka, Svet krajevne skupnosti in sosedje z njegove ulice, pripravili prijetno praznovanje ob skromni pogostitvi vseh prisotnih.

V imenu kranjske občine mu je voščil in izročil častno plaketo podžupan in naš krajan Janez Frelih. Z lepimi željami so se pridružili tudi predsednik krajevne skupnosti Marjan Fajfar, prostovoljke KO RK Orehek-Drulovka, naš župnik Ciril Plešec in sosedje z lepimi verzi in darilom, za dobro glasbo pa so poskrbeli prijatelji od slavljenca.

Slavljenec nam je zaželel, da bi tudi mi dočakali sto let. Verjetno lahko samo sanjamo in si želimo, da bi se vsaj približali njegovim letom in da bi imeli tako dober spomin in toliko dobre volje kot  on.

 

Thumbnail Thumbnail

 

Kranj, 21.8.2013

Zahvala ob 100-letnici

 

Rad bi se zahvalil vsem skupaj za prijetno popoldne med vami. Predstavniku občine Kranj, Janezu Frelihu, predsednici KO RK Orehek-Drulovka Mariji Sokol, gospodu župniku Cirilu Plešcu, predsedniku KS Orehek-Drulovka Marjanu Fajfarju, podpredsednici Marini Trilar, Primožu in Triglavskemu kvintetu, Gorenjskemu Glasu, vsem organizatorjem in vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri izvedbi slavja.

Hvala za vsa darila in lepe želje. Posebna zahvala sosedom iz ulice. Lepo, da ste prišli in da smo skupaj obeležili visoki jubilej.

Tudi Vam želim 100 let.

Dominik Kosec