Domov

Vabilo - 32. veleslalom

PDF natisni E-pošta
Sobota, 04 Februar 2017 18:02


 

Spoštovani krajani!

 

Spet je pred vrati tradicionalna vaška tekma Orehka in Drulovke v veleslalomu. Že 32. leto zapored se bomo podali med veleslalomskimi vratci snežnih strmin Soriške planine! Tekma in druženje bo v soboto, 18. februarja 2017. Organiziran je tudi avtobus za tiste, ki ne želijo potovati s svojim avtom. Cena za smučarje je 25€, za obiskovalce pa 15€. Za podrobne informacije pokličite Zdenko Repnik na telefon 04/23 32 120.


Pridite na prijetno druženje krajanov! Za žejne in lačne bo poskrbljeno! Organiziran bo tudi tradicionalni srečelov! Dobimo se 18. februarja ob 7. uri pred gostilno Karantanija!

 


 

 

 

Brezplačen prevzem soli za posipanje 2017

PDF natisni E-pošta
Petek, 03 Februar 2017 21:15

Uporabniki storitev Komunale Kranj lahko od petka, 3. 2. 2017 naprej, prevzeli 15 kilogramov soli. Sol za posipanje bo na voljo v zbirnem centru Zarica, na naslovu Savska loka 33, Kranj.

 

V času nizkih zimskih temperatur (le-te se spet napovedujejo v naslednjem tednu) so vozišča in pločniki lahko poledeneli in spolzki. Javne površine očistijo in posujejo delavci zimske službe Komunale Kranj, za še večjo varnost pred vhodi, na stopnicah in dvoriščih, pa lahko poskrbimo tudi sami. V želji, da preprečimo čim več neprijetnosti z zdrsi na poledenelih površinah in se pripravimo na novi hladni val, bodo uporabniki storitev Komunale Kranj od petka, 3. 2. 2017 naprej, lahko prevzeli 15 kilogramov soli. Sol za posipanje bo na voljo v zbirnem centru Zarica, na naslovu Savska loka 33, Kranj. Prevzem soli je mogoč vsak dan med ponedeljkom in petkom, med 7. in 15. uro., vsak prevzemnik pa mora s seboj prinesti svojo embalažo (vreča, vedro). Pred prevzemom soli se prevzemnik izkaže z osebnim dokumentom in zadnjim računom/položnico za komunalne storitve. Sol bo mogoče prevzeti enkrat na leto in sicer v času trajanja zimske službe od 15. novembra, pa vse do 15. marca.

 

Tudi na www.KRANJ.si in v aplikaciji za pametne telefone iKranj.

 

Igor Kalabić

Kabinet župana

 

Vabilo - krvodajalska akcija januar 2017

PDF natisni E-pošta
Ponedeljek, 16 Januar 2017 20:26

Vabilo na krvodajalsko akcijo 31. januar 2017:

Vabilo na krvodajalsko akcijo 31. januar 2017


 

Zimsko vzdrževanje cest - informacije 2017

PDF natisni E-pošta
Sreda, 04 Januar 2017 19:36

Komunala Kranj

V priloženem dokumentu si lahko preberete Obvestilo in pomembne informacije o poteku zimskega vzdrževanja cest in pluženja v katerem je opisano:

  • izvajalci zimske službe na območju Mestne občine Kranj
  • Naloge in organiziranost zimske službe
  • Kategorizacija cest
  • Soodgovornost udeležencev v prometu
  • Ovire pri izvajanju zimske službe
  • Dolžnosti lastnikov
  • Dežurstvo

Dežurna služba (voznik) je organizirana v prostorih Komunale Kranj, telefonska številka 28 113 52 in mobilna številka 031 328 363 za ves čas zimske službe. Za organizacijo in operativno vodenje zimske službe, razpored vozil, strojev in delavcev je pristojen g. Janez Lukan in dosegljiv na telefonski številki 041 649 461. Na telefonskih številkah dobite vse informacije o poteku zimskega vzdrževanja cest in pluženja.

Čas dežurstva se lahko spremeni in prilagodi glede na vremenske razmere.


Celoten dokument: Zimsko vzdrževanje cest - informacije 2017


Kranj, 27. december 2016

 

Dedek Mraz in Božiček na Zariški ulici v Drulovki

PDF natisni E-pošta
Sreda, 28 December 2016 22:28

Otroke Zariške ulice v Drulovki je 26. decembra obiskal Božiček in hkrati Dedek Mraz v spremstvu kolednikov. S seboj je prinesel poln koš daril za prav vsakega, stanovalci pa so ga pričakali z jedačo in pijačo. Bilo je nadvse prijetno in koledniki niso le obudili starih koledniških pesmi, pač pa so zaigrali tudi za ples. Ne le otroci, tudi odrasli so bili nad prireditvijo navdušeni, saj je bilo kar nekaj takih, ki se kljub soseščini niso poznali med seboj.

Dogajanje je razveselilo tudi predsednika naše KS, Marjan Fajfarja, ki se je s soprogo udeležil prireditve, saj si želi, da bi se krajani več družili in se tako bolje spoznali med seboj. Čestitke organizatorjem in posebej gospe Eriki Rant.  (Foto D. Manfreda)

 


Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL