Domov

Zimsko vzdrževanje cest - informacije 2017

PDF natisni E-pošta
Sreda, 04 Januar 2017 19:36

Komunala Kranj

V priloženem dokumentu si lahko preberete Obvestilo in pomembne informacije o poteku zimskega vzdrževanja cest in pluženja v katerem je opisano:

  • izvajalci zimske službe na območju Mestne občine Kranj
  • Naloge in organiziranost zimske službe
  • Kategorizacija cest
  • Soodgovornost udeležencev v prometu
  • Ovire pri izvajanju zimske službe
  • Dolžnosti lastnikov
  • Dežurstvo

Dežurna služba (voznik) je organizirana v prostorih Komunale Kranj, telefonska številka 28 113 52 in mobilna številka 031 328 363 za ves čas zimske službe. Za organizacijo in operativno vodenje zimske službe, razpored vozil, strojev in delavcev je pristojen g. Janez Lukan in dosegljiv na telefonski številki 041 649 461. Na telefonskih številkah dobite vse informacije o poteku zimskega vzdrževanja cest in pluženja.

Čas dežurstva se lahko spremeni in prilagodi glede na vremenske razmere.


Celoten dokument: Zimsko vzdrževanje cest - informacije 2017


Kranj, 27. december 2016

 

Dedek Mraz in Božiček na Zariški ulici v Drulovki

PDF natisni E-pošta
Sreda, 28 December 2016 22:28

Otroke Zariške ulice v Drulovki je 26. decembra obiskal Božiček in hkrati Dedek Mraz v spremstvu kolednikov. S seboj je prinesel poln koš daril za prav vsakega, stanovalci pa so ga pričakali z jedačo in pijačo. Bilo je nadvse prijetno in koledniki niso le obudili starih koledniških pesmi, pač pa so zaigrali tudi za ples. Ne le otroci, tudi odrasli so bili nad prireditvijo navdušeni, saj je bilo kar nekaj takih, ki se kljub soseščini niso poznali med seboj.

Dogajanje je razveselilo tudi predsednika naše KS, Marjan Fajfarja, ki se je s soprogo udeležil prireditve, saj si želi, da bi se krajani več družili in se tako bolje spoznali med seboj. Čestitke organizatorjem in posebej gospe Eriki Rant.  (Foto D. Manfreda)

 


Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

 

V naši KS se dogaja marsikaj

PDF natisni E-pošta
Torek, 27 December 2016 20:50

V naši KS se dogaja marsikaj. Morda pa še kaj ne veste!

Preberite spodnje »poročilo« naše krajanke, ustvarjalke, pobudnice in mentorice Pavle Peranovič, za kar se ji KS Orehek Drulovka zahvaljuje.

Zahvala gre tudi vsem sodelujočim, še posebej kreativni Barbari Bališ Markovič za številne ideje in nasvete, ter Zdenki Repnik iz Karantanije, ki je dala na razpolago prostor. Naša KS  namreč nima primernih prostorov, kjer bi se lahko vršile take aktivnosti.

 

Da ženske premikamo "gore"se kaže v vse več aktivnostih prebivalk iz naše KS.

 

V tem letu smo pripravile v sodelovanju z RK naše KS, že tretji sejem »BOLJŠJAK DRULŠJAK«, kjer so se zbirala ali menjala oblačila po sistemu česar ne potrebuješ, prineseš in vzameš kar bi ti potreboval, s poudarkom na šolskih potrebščinah in torbah.

Ker imamo 1000 idej, smo pri naši članici  poslikale razne predmete. V oktobru smo v dogovoru in sodelovanju s prostovoljkami RK izdelale zanimive voščilnice za starejše občane v našem kraju. Delavnico izdelave voščilnic smo na željo občank ponovile in nastali so številni unikatni izdelki... Pred adventom smo se lotile tudi izdelave venčkov, ki sedaj krasijo prenekatera vrata v našem kraju.

 

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

 

V zadnjih dneh pred božičem, smo odšle na razstavo likovnih del v Preddvor, kjer sem razstavljala tudi jaz. To zadnje pa je že tradicija našega nadvse prijetnega druženja.

 

Ali ste vedeli, da sodelujemo s šolo zdravja in vsak torek in četrtek ob 7.30, telovadimo v športnem parku v Drulovki. Imamo prekrasen ambient na prostem, predvsem pa na svežem zraku, nad kanjonom reke Save, ko nad nami preletajo in pojejo ptice, v zavedanju, če se gibamo danes, bo več zdravja in razgibanosti jutri. Ker pa star pregovor pravi "po jutru se dan pozna" kličemo vsem, pridite, napolnite se z energijo, kajti vsak dan je lahko nov začetek.

 

Thumbnail

 

Pavla Peranovič

 

Vsem krajanom in krajankam želimo vesele praznike in SREČNO v novem letu!

 

 

Srečanje starejših 2016

PDF natisni E-pošta
Sobota, 24 December 2016 00:13

 

Nadvse uspešno že tradicionalno Božično - Novoletno srečanje za starejše krajane so v OŠ Orehek  tudi letos skupaj pripravili RK KS Orehek, Svet KS Orehek - Drulovka in učenci ter učitelji Osnovne šole Orehek in Mavčiče. (Foto Dragica Manfreda)

 


Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

 

Sprejem za krvodajalce

PDF natisni E-pošta
Petek, 23 December 2016 23:59

 

Decembra je Krajevni Rdeči križ v Piceriji Karantanija pripravil sprejem za krvodajalce - jubilante iz naše KS. Na sliki z leve predsednica RK KS Orehek - Drulovka Marija Sokol, krvodajalka Fanika Zupanec, ki je dala kri že 20 krat, predsednik KS Orehek - Drulovka Marjan Fajfar in krvodajalka Hana Hvalič, ki je zaokrožila svojo deseto krvodajalsko akcijo. Sicer pa sta naša rekorderja v udeležbi na krvodajalskih akcijah Stojan Marn, ki je dal kri že 90 krat in Marko Kalan, ki je dal kri 60 krat. (Foto Dragica Manfreda) 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL